فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده

سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در مصاحبه با شبکه المیادین گفت که جمهوری اسلامی ایران از سوی میانجیگران پیام‌هایی دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 16
کد خبر: ۲۹۴۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، مهاجرانی در گفت‌و‌گو با شبکه المیادین تاکید کرد که ایران در دفاع از جان مردم، تمامیت ارضی و حاکمیت ملی خود برای هیچ طرفی استثنا قائل نیست.

به گفته او، تقویت توان موشکی کشور بخشی طبیعی از توسعه ظرفیت‌های دفاعی به شمار می‌رود و تهران در حال برطرف کردن ضعف‌هایی است که در حمله اخیر نمایان شده بود.

سخنگوی دولت هشدار داد در صورت تکرار خطای طرف مقابل، واکنش ایران شدیدتر از گذشته خواهد بود.

سخنگوی دولت همچنین گفت همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب معاهده عدم گسترش تسلیحات هسته‌ای انجام می‌گیرد و این تعامل بر پایه منافع ملی و قوانین داخلی تنظیم شده است.

وی افزود پس از فعال‌سازی سازوکار ماشه از سوی سه کشور اروپایی، ایران اعلام کرده روابطش با این کشور‌ها را بر اساس منافع خود سامان خواهد داد و شواهدی از بهبود مناسبات با برخی کشور‌های اروپایی از جمله آلمان دیده می‌شود.

مهاجرانی اظهار کرد که در برابر رویکرد‌های هژمونی، اولویت تهران بر گسترش روابط با همسایگان، همکاری با نهاد‌های بین‌المللی و تقویت اقتصاد داخلی است.

وی همچنین گفت طرف‌های مشارکت‌کننده در توافق آتش‌بس غزه مسوول اجرای آن هستند و حضور نیرو‌های مقاومت در کشوری که در کنار «یک موجودیت جعلی» قرار گرفته، ضرورت دارد.

سخنگوی دولت اعلام کرد که جمهوری اسلامی در مسیر تقویت روابط با کشور‌های خلیج فارس گام برمی‌دارد.

وی اظهار کرد که ایران آمادگی دارد روابط خود را با تمامی کشور‌های منطقه ارتقا دهد، به شرط آنکه این تعاملات بر پایه درک مشترک و احترام به شرایط متقابل شکل بگیرد.

سخنگوی دولت تاکید کرد هر کشوری که در کنار «رژیم صهیونیستی» قرار دارد باید امکان دفاع مسلحانه از مردم خود را داشته باشد.

وی افزود ایران که پیش‌تر مورد حمله این رژیم قرار گرفته، این موضوع را به خوبی می‌فهمد و ضرورت برخورداری لبنان از سلاح را می‌پذیرد. مهاجرانی همچنین اشاره کرد که ایران تحولات و تحرکات آمریکا در ارتباط با ونزوئلا را به‌طور کامل زیر نظر دارد.

مهاجرانی در ادامه به توسعه روابط با روسیه اشاره کرد و آن را کشوری همسایه دانست و از همکاری دو کشور در حوزه انرژی هسته‌ای صلح آمیز خبر داد.

مهاجرانی در پایان تصریح کرد: تهران با روسیه و چین روابط گسترده دارد، زیرا هر دو کشور از اعضای بریکس و کشور‌های منطقه هستند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار